Despre proiectul iDARE

Prin proiectul iDARE ne propunem să construim o platformă prin care să oferim servicii de sănătate mentală validate ştiinţific destinate copiilor şi adolescenţilor într-un format accesibil şi uşor de folosit. Ne adresăm în mod special copiilor şi adolescenţilor cu tulburări de anxietate, dar şi părinţilor, prietenilor şi profesorilor acestora. De asemenea, medicii de familie pot găsi informaţii utile referitoare la specificul tulburărilor de anxietate la copii şi adolescenţi, astfel încât să poată recunoaşte simptomele şi să-i orienteze pe pacienţi către servicii de specialitate.

Proiectul este finanţat de Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior şi a Cercetării Universitare, prin programul Parteneriate. Implementarea lui este asigurată de către o echipă de profesionişti, psihologi şi medici, de la Universitatea Babeş-Bolyai – Departametul de Psihologie Clinică şi Psihoterapie şi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca. Durata de implementare a proiectului este de trei ani, în perioada 2012-2015.

Citește mai mult →
 

Despre noi

About

Suntem o echipă de psihologi și medici dedicați promovării serviciilor de sănătate mintală validate științific în rândul comunității largi. Mai multe despre noi, aici.


Detalii →
 

Știri recente

 

Acest proiect este realizat prin programul Parteneriate în domenii prioritare - PN II, derulat cu sprijinul ANCS, CNDI - UEFISCDI, proiect nr. 81/2012.