Diseminarea proiectului în comunitate

15 decembrie 2014

Refuz școalar? Importanța tulburărilor de anxietate

Detalii →

Despre anxietate la copii la Școala Părinților (parteneriat cu Părinți Clujeni)

15 decembrie 2014


Despre anxietate la copii la Școala Părinților (parteneriat cu Părinți Clujeni)

15 decembrie 2014


Raport științific etapa 2

10 decembrie 2014

Raportul științific al celei de-a doua etape de implementare a proiectului iDare este disponibil pentru download în aceasta secțiune. Documentul prezintă obiectivele și progresul realizat până în prezent.

Detalii →

Raport științific etapa 3

10 decembrie 2014

Raportul științific al celei de-a treia etape a proiectului iDare este disponibil pentru download în aceasta secțiune. Documentul prezintă obiectivele și progresul realizat până în prezent.

Detalii →

Prelegere la Librăria Cărturești

27 aprilie 2013

În cadrul Săptămânii PSI, organizată de către Librăria Cărturești în colaborare cu Editura Trei, doamna conf. univ. dr. Anca Dobrean, directorul proiectului iDARE, a susținut prelegerea cu titlul Anxietatea la copii. Ce este și cum putem s-o controlăm. Evenimentul a avut loc în Cluj-Napoca, în 25 aprilie 2013. În cadrul prietenos al ceainăriei Librăriei Cărturești, părinții (sau viitorii părinți) interesați de problema anxietății la copii, au avut prilejul să discute despre grijile lor în legătură cu anumite manifestări ale copiilor lor și să primească răspunsuri la întrebări și sugestii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Încurajați de această experiență pozitivă și de feedback-urile încurajatoare primite din partea celor care au asistat, ne dorim să continuăm seria unor astfel de inițiative. Vă vom ține la curent!

Detalii →

Raport științific etapa I

20 februarie 2013

Raportul științific al etapei I a proiectului iDare este disponibil pentru download în aceasta secțiune. Documentul prezintă obiectivele și progresul realizat până în prezent.

Detalii →
 
Parteneri
 

Despre noi

About

Suntem o echipă de psihologi și medici dedicați promovării serviciilor de sănătate mintală validate științific în rândul comunității largi. Mai multe despre noi, aici.


Detalii →
 

Știri recente